Sol·licitam pressupost de la redacció del Llibre d'edificació existent d'un edifici plurifamiliar de * habitatges més * magatzems, així com de l'informe d'evaluació de l'edifici

Solicitud de presupuesto Reformas y rehabilitación - Subvenciones Next Generation EU en Mallorca

Nombre: A. P.

Provincia/Demarcación: Mallorca

Comarca/Zona: Altres

Categoría: Reformas y rehabilitación

Tipología: Subvenciones Next Generation EU


Sol·licitam pressupost de la redacció del Llibre d'edificació existent d'un edifici plurifamiliar de * habitatges més * magatzems, així com de l'informe d'evaluació de l'edifici


Otras solicitudes de presupuesto de Reformas y rehabilitación - Subvenciones Next Generation EU en Mallorca:

"Bon dia, necessitaria el certificat energètic inicial i final, per al P* i P* per a les ajudes de la Rehabilitació Energètica d'Habitatges. També el Projecte de l'actuació a realitzar (document *** que es demana a la subvenció P* i document *** que es demana a la subvenció P*)"

por P. J.


"M'agradaria rebre informació i pressupost d'un projecte de rehabilitació energètica d'un habitatge unifamiliar de les següents característiques: Una sola planta d'uns ***m* + garatge de **m* Certificat eficiència energètica D M'agradaria optar a les subvencions de Rehabilitació energètica i que el projecte de reforma inclogui (de forma flexible deixant-me assessorar pels professionales) trasdossats interiors per aïllar parets i sostre, canvi de finestres i plaques solars. "

por M. S.


"Hola!, estic mirant per canviar la coberta i finestres de casa (a Capdepera). No sé ben bé què feis voltros exactament. Voldria fer l'obra pel ****, si puc. Cerc pressuposts, mestre d'obres, carpinteria metàlica, etc. Cost i possibilitat de subvencions. Si me podeu ajudar ja me direu coses. Preg al mail per favor. Gràcies, "

por M. P.


"Estic interessada en obtenir més informació i ajuda en la tramitació de les subvencions Next Generation. Es tracta de la reforma integral d'una vivenda unifamiliar a la localitat de Felanitx. Tenim llicència d'obra major i projecte d'arquitecte. També tenim l'arquitecte tècnic que realitzarà el seguiment de l'execució de l'obra."

por C.


"Buenos días. Solicito un presupuesto de un informe técnico para presentar solicitud de subvención ayudas europeas. PROGRAMA *. Es una piso en C/ Donants de Sang **.*ºE VALLDEMOSA Cambio de puertas/ventanas exterior que son de madera por aluminio y climalit. "

por C. V.


    ¿QUÉ NECESITAS?

    Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en info@obrascongarantia.com.

    ¡Rápido, gratis y sin compromiso!
    Caja Ingenieros
    Anunciado en:




    Obrascongarantia.com es el portal donde conseguir presupuestos y precios de obras, reformas y certificados en Huesca, Lleida, Mallorca, Tarragona y Zaragoza