Buenas tardes , voy a rehabilitar el tejado de mi casa y necesito saber honorarios de un técnico para tramitar toda la documentación relativa a la solicitud de la subvención por rehabilitación energética. Un

Solicitud de presupuesto Reformas y rehabilitación - Subvenciones Next Generation EU en Mallorca

Nombre: j. l.

Provincia/Demarcación: Mallorca

Comarca/Zona: Zona Inca

Categoría: Reformas y rehabilitación

Tipología: Subvenciones Next Generation EU


Buenas tardes , voy a rehabilitar el tejado de mi casa y necesito saber honorarios de un técnico para tramitar toda la documentación relativa a la solicitud de la subvención por rehabilitación energética. Un


Otras solicitudes de presupuesto de Reformas y rehabilitación - Subvenciones Next Generation EU en Mallorca:

"Bon dia, Estic tramitant les ayudes Next Generation per canvi de finestres a la meva vivenda. Tinc els certificats energètics però em falta això: Projecte o documentació gràfica i escrita, segons el cas, de l'actuació per realitzar, que haurà de disposar de la conformitat de la persona destinatària última. La documentació del projecte o documentació gràfica i escrita ha de ser suficient tant per executar com per sol·licitar el permís, autorització o llicència preceptius. Ha de disposar, entre d?altres, de memòria descriptiva, pressupost desglossat per àmbits d'actuació i plànols. Si escau, justificació del compliment de la substitució d'elements constructius de l'envolupant tèrmica per adequar les característiques als valors límit de transmitància tèrmica i permeabilitat de l'aire, que ha de justificar que compleix amb els valors límit de transmitància tèrmica de la taula *.*.*.a - HE* del Document Bàsic DB HE d?Estalvi d'energia de el Codi t ècnic de l'Edificació, i que compleix amb els valors límit de permeabilitat a l'aire de la taula *.*.*.a - HE* del Document Bbc DB HE d?Estalvi d'energia del Codi tècnic de l'edificació. Cerco a un professional que em faci la memòria amb les característiques descrites. "

por A.


"Trámites subvención fondos europeos para cambio de ventanas aluminio."

por N. R.


"Buenos días. Solicito un presupuesto de un informe técnico para presentar solicitud de subvención ayudas europeas. PROGRAMA *. Es una piso en C/ Donants de Sang **.*ºE VALLDEMOSA Cambio de puertas/ventanas exterior que son de madera por aluminio y climalit. "

por C. V.


"Hola. Necessit un tècnic que ens faci la tramitació del programa * de rehabilitació de vivenda unifamiliar. Ens hauria de fer el càlcul de l'estalvi energètic aconseguit mitjançant la comparació del CEE inicial i el CEE final, i la tramitació de l'ajuda. Actualment, a la nostra vivenda, hem realitzat aquestes tasques: canvi de carpinteria exterior, sòl radiant a la planta baixa, nous aparells d'aire acondicionat fred/calor a la planta superior i aïllament d'una part de la façana amb pladur. Tenim encara una tasca a haver de realitzar: aïllament de la teulada. "

por f. r.


"Bon dia, necessitaria el certificat energètic inicial i final, per al P* i P* per a les ajudes de la Rehabilitació Energètica d'Habitatges. També el Projecte de l'actuació a realitzar (document *** que es demana a la subvenció P* i document *** que es demana a la subvenció P*)"

por P. J.


    ¿QUÉ NECESITAS?

    Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en info@obrascongarantia.com.

    ¡Rápido, gratis y sin compromiso!
    Caja Ingenieros
    Anunciado en:




    Obrascongarantia.com es el portal donde conseguir presupuestos y precios de obras, reformas y certificados en Huesca, Lleida, Mallorca, Tarragona y Zaragoza