Comparativa de preus de projecte bàsic d'execució amb visat d'idoneïtat tècnica

Solicitud de presupuesto Reformas y rehabilitación - Fachadas/Cubiertas en Tarragona

Nombre: M.

Provincia/Demarcación: Tarragona

Comarca/Zona: Tarragonès

Categoría: Reformas y rehabilitación

Tipología: Fachadas/Cubiertas


Comparativa de preus de projecte bàsic d'execució amb visat d'idoneïtat tècnica


Otras solicitudes de presupuesto de Reformas y rehabilitación - Fachadas/Cubiertas en Tarragona:

"Direcció d'execució obres de rehabilitació. Bona tarda, una vegada he presentat un projecte d'obra per rehabilitar unes golfes al meu ajuntament visat per un arquitecte, en demanen tambè un aparejador, em poden ajudar vostès? Gràcies i "

por M. Á.


"Bona tarda, tenim solicitat el permis d'obra a l'Ajuntament de Sarral per a pintar una casa particular del municipi sense modificar ni color ni realitzar cap tipus de modificació estructural. L'Ajuntament ens demana l'assumeix per a la lliçència visat epl col. Legiat, ens podrieu indicar com preocedir? Gracies"

por J.


"Hola, necesito un técnico para presupuesto para ejecución de rehabilitación de fachadas con fisuras/microfisuras en acabado de rebozado. La comunidad de propietarios está en Comarruga (El Vendrell). Un "

por D. C.


"Per expedient de disciplina urbanística, necessitaria pressupost d'adopció de mesures cautelars i projecte per esmenar deficiències. Interessats, contacteu per mail per facilitar les característiques de l'immoble."

por R. P.


"Tenim uns desperfectes a la façana i als cantells dels balcons d'un bloc de ** apartaments, a Miami Platja i caldria reparar els que estéesin en mal estat. Si us plau trucar per explicar."

por M. A.


    ¿QUÉ NECESITAS?

    Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en info@obrascongarantia.com.

    ¡Rápido, gratis y sin compromiso!
    Caja Ingenieros
    Anunciado en:




    Obrascongarantia.com es el portal donde conseguir presupuestos y precios de obras, reformas y certificados en Huesca, Lleida, Mallorca, Tarragona y Zaragoza