Terreny de *** metres quadrats. Casa de * plantes, planta baixa garatge + petit wc amb sortida al pati per darrere. Segona planta terrassa devant i detras, cuina, menjador, * habitacions i * banys. Merci!

Solicitud de presupuesto Obra nueva - Casa en Tarragona

Nombre: J.

Provincia/Demarcación: Tarragona

Comarca/Zona: Ribera d'Ebre

Categoría: Obra nueva

Tipología: Casa


Terreny de *** metres quadrats. Casa de * plantes, planta baixa garatge + petit wc amb sortida al pati per darrere. Segona planta terrassa devant i detras, cuina, menjador, * habitacions i * banys. Merci!


Otras solicitudes de presupuesto de Obra nueva - Casa en Tarragona:

"Descripció: Una casa adosada edificada fa més de ** anys. Planta baixa i primera planta (**m² per planta). Necessitaria: - fer el mur que dona al carrer d'uns **m (és cantonera) hi ha un mur d'uns ** cm amb vàries pilastres que caldria aixecar tot el que es pugui. Amb * portes per entrar vehicles. (A restar de la mida del mur. -Canvi de tota la instal·lació eléctrica. -Afegir * m a la part de darrera de la casa (de *m d'amplada) i posar taulada a aquesta part. - Revisar la impermeabilització del terrat (sostre de la casa ** m² i terrassa de ** m²). -Fer cuina nova d'uns ** m². - Fer dos banys (sols dutxa) un de *m² i un de *m². - Revisar i rebossar i pintar la facana. Posdibilitat de fer l'interior en una altra moment."

por M. P.


"Tipus d'obra: Vivenda unifamiliar aïllada. C/ Rovira i Virgili - PP**, El Catllar. Pressupost d'execució ***.***,**?. Superfície construïda ***,** m*"

por O. G.


"Bona tarda, voldria tenir presupostos orientatius, tenim dos cases rustiques a Marçà, i voldria saber el cost de unir-les en una, fent banys nous, cuina etc... una de les cases ara es habitable l'altra no. Moltes gràcies si necessiten mes dades m'ho diuen"

por G. A.


"Tinc un garatge, i damunt vull construïr una vivenda, d un sol pis. Té *** m*"

por C. M.


"Buenas tardes, necesitaria un arquitecto técnico, para llevar la deo + css de una vivienda unifamiliar de ***m* en sotano y ***m* en planta * dedicada a vivienda. Dicha vivienda se va a ubicar en La Bisbal del Panades"

por I.


    ¿QUÉ NECESITAS?

    Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en info@obrascongarantia.com.

    ¡Rápido, gratis y sin compromiso!
    Caja Ingenieros
    Anunciado en:




    Obrascongarantia.com es el portal donde conseguir presupuestos y precios de obras, reformas y certificados en Huesca, Lleida, Mallorca, Tarragona y Zaragoza