Arquitecte tecnic Per projecte de rehabilitacio a Cornudella de Montsant

Solicitud de presupuesto Reformas y rehabilitación - Vivienda en Tarragona

Nombre: P. L.

Provincia/Demarcación: Tarragona

Comarca/Zona: Priorat

Categoría: Reformas y rehabilitación

Tipología: Vivienda


Arquitecte tecnic Per projecte de rehabilitacio a Cornudella de Montsant


Otras solicitudes de presupuesto de Reformas y rehabilitación - Vivienda en Tarragona:

"Proyecto de segregación de terreno de **** m* ubicado en el Catllar, para dividirlo en * parcelas de similar superficie."

por C.


"Casa al centre de Ulldemolins, necesita reforma en diferents punts de la coberta inclinada (falten teules, altres estan trencades i mal impermeabilització de la coberta amb la mitjera de la casa del costat)"

por A. M.


"Projecte per fer una petita ampliació de magatzem d'un habitatge a la Pobla de Montornès. Per a més dades consultar amb la propietat"

por S.


"Bon dia, fa molt poc que hem comprat una casa parejada a Salou. En una de les parets del menjador apareixen humitats cada cop que plou fort. Vam fer venir un paleta i després de tapar algunes zones de l'exterior per on pensava que es podia filtrar l'aigua, i picar la paret interior rebestint-la de ciment de morter, les humitats han tornat a sortir arrel de les últimes pluges. Necessitem que se'ns faci un estudi per detectar el problema i proposar la solució més addient. Gràcies"

por C.


"Habitatge unifamiliar amb esquerdes, problemàtica de terreny amb argiles expansives. Contractada empresa geotècnica per fer recolzament amb micros i injeccions de resines, PEM aprox *.***?. Ajuntament POBLA MONTORNES , sol·licita memòria tècnica i assumeix per fer intervenció. Us facilitaré la documentació relacionada. "

por j. r.


    ¿QUÉ NECESITAS?

    Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en info@obrascongarantia.com.

    ¡Rápido, gratis y sin compromiso!
    Caja Ingenieros
    Anunciado en:




    Obrascongarantia.com es el portal donde conseguir presupuestos y precios de obras, reformas y certificados en Huesca, Lleida, Mallorca, Tarragona y Zaragoza