Cambiar finestres de la casa que data desde el ****, i aïllament de la façana

Solicitud de presupuesto Reformas y rehabilitación - Vivienda en Tarragona

Nombre: N.

Provincia/Demarcación: Tarragona

Comarca/Zona: Baix Ebre

Categoría: Reformas y rehabilitación

Tipología: Vivienda


Cambiar finestres de la casa que data desde el ****, i aïllament de la façana


Otras solicitudes de presupuesto de Reformas y rehabilitación - Vivienda en Tarragona:

"Hola, t'escric desde l'empresa Active. Som una constructora que realitza reformes de pisos i cases arreu de Catalunya. Estem buscant técnics que ens donguin suport per a fer visites dels actius, ja siguin visites inicials per a fer el pressupost de l'actuació, com visites de seguiment d'aquelles reformes que estan en procés. Si t'nteressa col·laborar amb nosaltres, siusplau escriume un e-mail amb el teu número de telefon i et trucarem per a comentar més en detall. Gràcies i "

por F.


"Projecte i direcció d'enderroc d'una part de forjat de fusta de **m* i construccio de nou forjat amb bigueta autorresistent. Part de sostre de planta baixa en un habitatge entremitgeres a Vallmoll"

por m. m.


"Arquitecte/a tècnic/a per a fer la direcció d'execució d'obra d'ampliació de ** m* a Cambrils"

por J. C.


"Es tracta de la rehabilitació d'un xalet de segona residència d'estiu a la urb. * cales de l'ametlla de Mar. Pressupost reduït. La intenció és rehabilitar l'habitatge i la parcel.la que té piscina i jardí, perqué es troba en males condicions per desús."

por M. G.


"Hola, estem interessats en adquirir la propietat ubicada a La Canonja, carrer de Versalles *. Voldríem tenir un pressupost per saber, si es pot fer, quant ens podria costar la rehabilitació de la propietat, que actualment està sense finalitzar."

por A. S.


    ¿QUÉ NECESITAS?

    Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en info@obrascongarantia.com.

    ¡Rápido, gratis y sin compromiso!
    Caja Ingenieros
    Anunciado en:




    Obrascongarantia.com es el portal donde conseguir presupuestos y precios de obras, reformas y certificados en Huesca, Lleida, Mallorca, Tarragona y Zaragoza