Bon dia, Voldria solicitar l'ajuda PREE**** per a la meva residència unifamiliar ubicada a La Bisbal de Falset. Gràcies. Un

Solicitud de presupuesto Reformas y rehabilitación - Vivienda en Tarragona

Nombre: D.

Provincia/Demarcación: Tarragona

Comarca/Zona: Priorat

Categoría: Reformas y rehabilitación

Tipología: Vivienda


Bon dia, Voldria solicitar l'ajuda PREE**** per a la meva residència unifamiliar ubicada a La Bisbal de Falset. Gràcies. Un


Otras solicitudes de presupuesto de Reformas y rehabilitación - Vivienda en Tarragona:

"Projecte i direcció d'enderroc d'una part de forjat de fusta de **m* i construccio de nou forjat amb bigueta autorresistent. Part de sostre de planta baixa en un habitatge entremitgeres a Vallmoll"

por m. m.


"Voldria certificat d'eficiència inicial i final, memòria tècnica i declaració responsable per canviar finestres de fusta"

por S.


"Hem comprat una casa de poble entre mitgeres i necessita una rehabilitació integral. Els seus anteriors propietaris ja la van començar fa més de * anys, però no la van acabar (van tirar a terra parets, cuina, lavabos, etc.). En aquesta rehabilitació van tirar a terra la meitat del terra de la *a planta i el van fer de nou, però encara quedaria fer l'altra meitat (i no sabem si també caldria fer-ho amb les altres plantes). Suposem que si van començar a fer això és perquè els fonaments estan en bo"

por C. R.


"Es tracta de la rehabilitació d'un xalet de segona residència d'estiu a la urb. * cales de l'ametlla de Mar. Pressupost reduït. La intenció és rehabilitar l'habitatge i la parcel.la que té piscina i jardí, perqué es troba en males condicions per desús."

por M. G.


"La Propietat sol·licita: Honoraris de Direcció d'obra, Control de Qualitat i Coordinació Seguretat i "

por F. M.


    ¿QUÉ NECESITAS?

    Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en info@obrascongarantia.com.

    ¡Rápido, gratis y sin compromiso!
    Caja Ingenieros
    Anunciado en:




    Obrascongarantia.com es el portal donde conseguir presupuestos y precios de obras, reformas y certificados en Huesca, Lleida, Mallorca, Tarragona y Zaragoza