Una declaració responsable dels requisits tècnics de l?habitatge (canvi de finestres per millora de l'eficiència energètica)

Solicitud de presupuesto Reformas y rehabilitación - Subvenciones Next Generation EU en Tarragona

Nombre: C.

Provincia/Demarcación: Tarragona

Comarca/Zona: Baix Ebre

Categoría: Reformas y rehabilitación

Tipología: Subvenciones Next Generation EU


Una declaració responsable dels requisits tècnics de l?habitatge (canvi de finestres per millora de l'eficiència energètica)


Otras solicitudes de presupuesto de Reformas y rehabilitación - Subvenciones Next Generation EU en Tarragona:

"bon dia, Sol.licito pressupost per a informe d'estalvi energètic i per a dur a terme els tràmits per a presentar informació relativa a: Fons Next Generation. Tenim previst realitzar un seguit de mesures encaminades a reduir el nostre consum energètic. Tenim en ment adoptar algunes d'aquestes mesures que segueixen a sota: -Aïllament del sostre amb cel·lulosa -aïllament de les parets (SATE i poliestireno) -Finestres de doble vidre i PVC -Aerotermia o caldera de pellet Vivenda unifamiliar a quatre vents gràcies "

por m.


"Habitatge unifamiliar a Tarragona. Any de construcció ****. Vull fer una intervenció de millora al meu habitatge i em trobo a la fase O, a l'inici del tràmit::Reunió amb el client ; Visita comprovació estat de l?edifici: Estudi previ amb simulador de les possibles millores.; Verificació si existeix la ITE Informe amb possiblilitats de millores, quanties subvencionables orientatives, pressupost oritentatiu de les obres "

por M. R.


"Necessito un tècnic que em tramiti la subvenció del programa *. Cal fer la memòria tècnica i la tramitació. Tinc els dos certificats energètics (inicial i final) i ens facilitaran tots els arxius pero poder complimentar el tràmit"

por F. a.


"Tramitació subvenció PREE****"

por J. S.


"Necesitem un tècnic que ens porti la gestió i procés integral per aconseguir fons ng per obres a la comunitat de veïns. Programa *"

por X. R.


    ¿QUÉ NECESITAS?

    Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en info@obrascongarantia.com.

    ¡Rápido, gratis y sin compromiso!
    Caja Ingenieros
    Anunciado en:




    Obrascongarantia.com es el portal donde conseguir presupuestos y precios de obras, reformas y certificados en Huesca, Lleida, Mallorca, Tarragona y Zaragoza