Canviem les finestres de la nostra casa unifamiliar aïllada a Cambrils, i volem demanar la subvenció del programa *. Necessitem CEE inicial + final, memòria i tràmit de la subvencio.

Solicitud de presupuesto Reformas y rehabilitación - Subvenciones Next Generation EU en Tarragona

Nombre: R. M.

Provincia/Demarcación: Tarragona

Comarca/Zona: Baix Camp

Categoría: Reformas y rehabilitación

Tipología: Subvenciones Next Generation EU


Canviem les finestres de la nostra casa unifamiliar aïllada a Cambrils, i volem demanar la subvenció del programa *. Necessitem CEE inicial + final, memòria i tràmit de la subvencio.


Otras solicitudes de presupuesto de Reformas y rehabilitación - Subvenciones Next Generation EU en Tarragona:

"Vol fer un canvi de finestres en un pis de Montroig, i vol demanar la subvenció pel canvi de finestres, necessita el dos certificats, la memòria i el tràmit de declaració responsable."

por R. V.


"Necessitaria saber quant em costarien els tràmits per demanar la subvenció dels fons next generation per fer el canvi de finestres del meu domicili habitual."

por E.


"Hola. he comprado un piso en Segur de Calafell y voy a hacer algunas obras de reforme (carpintería, ventanas) y quería saber si puedo solicitar una ayuda next generation programa *. Si es posible, me gustaría tener asesoramiento. Muchas gracias."

por E. D.


"Bon dia. Estem acabant les obres de reforma al pis que hem comprat. Entre altres coses ens hem canviat les finestres i voldríem acollir-nos als fons "Next Generation" per recuperar part de les despeses. "

por P. G.


"Instal·lació plaques solars i finestres per reduir consum energètic. Necessitem certificat abans i després de les finestres, la memòria i els documents q demanem el Next Genearation i tb volem posar plaques solars i q ens facin els tràmits per cobrar subvenció "

por M.


    ¿QUÉ NECESITAS?

    Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en info@obrascongarantia.com.

    ¡Rápido, gratis y sin compromiso!
    Caja Ingenieros
    Anunciado en:




    Obrascongarantia.com es el portal donde conseguir presupuestos y precios de obras, reformas y certificados en Huesca, Lleida, Mallorca, Tarragona y Zaragoza