presupuesto para cambiar ventanas (* + * puerta de balcon) en mi piso (av andorra tarragona) y tramitacion ayudas next generation EU

Solicitud de presupuesto Reformas y rehabilitación - Subvenciones Next Generation EU en Tarragona

Nombre: i. b.

Provincia/Demarcación: Tarragona

Comarca/Zona: Tarragonès

Categoría: Reformas y rehabilitación

Tipología: Subvenciones Next Generation EU


presupuesto para cambiar ventanas (* + * puerta de balcon) en mi piso (av andorra tarragona) y tramitacion ayudas next generation EU


Otras solicitudes de presupuesto de Reformas y rehabilitación - Subvenciones Next Generation EU en Tarragona:

"Necessito tramitar el programa * de la subvenció Next Generation (més certificat eficuéncia energética) amb les respectives declaracions responsables per la instal.lació de plaques solars en el meu domicili"

por I.


"Deseo solicitar subvención de Generalitat por mejoría eficacia energética. Preciso ayuda para realizar los trámites. Gracias. Un "

por M. G.


"Bon dia, hem fet innstal·lació de plaques fotovoltaiques a vivenda unifamiliar. Ara necessitem exclusivament tramitar el certificat d'idonietat (declaració responsable del Pas * de l'ajuda). Ja tenim els certificats energètics (XML) i tota la documentació preparada (formularis signats, memoria reportatge fotogràfic...), però el tècnic que ens ha fet els CEE ens ha deixat plantats i ens ha dit que no ens ho farà perquè no domina el tema online i vol perdre temps. No ens importa pagar el que costi però després de tot l'esforç tenim por a perdre la subvenció. Estariem molt molt agraïts si ens poguessiu ajudar, per la nostra part posarem tot el temps i esforç necessari. Gràcies"

por G. B.


"Volem fer un canvi de les balconades de la terrassa al nostre habitatge al municipi de Salou i demanar la subvenció del programa Next Generation EU pel programa * . Necessitem CEE inicial i final, memòria i declaració responsable."

por D. R.


"Vivim en una casa enter mitgeres a l'Aleixar i volem que ens redactin el llibre de l'edifici per valorar si fem les obres. Demanarem la subvenció del programa *"

por A. M.


    ¿QUÉ NECESITAS?

    Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en info@obrascongarantia.com.

    ¡Rápido, gratis y sin compromiso!
    Caja Ingenieros
    Anunciado en:




    Obrascongarantia.com es el portal donde conseguir presupuestos y precios de obras, reformas y certificados en Huesca, Lleida, Mallorca, Tarragona y Zaragoza