Necessito renovar * finestres de un pis a Tarragona ciutat i tramitar la sol·licitud de l'ajuda del "Programa *: Ajuts a les actuacions de millora de l?eficiència energètica en habitatges".

Solicitud de presupuesto Reformas y rehabilitación - Subvenciones Next Generation EU en Tarragona

Nombre: S.

Provincia/Demarcación: Tarragona

Comarca/Zona: Tarragonès

Categoría: Reformas y rehabilitación

Tipología: Subvenciones Next Generation EU


Necessito renovar * finestres de un pis a Tarragona ciutat i tramitar la sol·licitud de l'ajuda del "Programa *: Ajuts a les actuacions de millora de l?eficiència energètica en habitatges".


Otras solicitudes de presupuesto de Reformas y rehabilitación - Subvenciones Next Generation EU en Tarragona:

"Bon dia, Us escrivim ja que tenim ganes de començar a fer millores d'eficiència energètica a la casa que tenim a Ulldemolins. És una casa antiga i gran que es troba al poble, de moment només té llar de foc oberta. La idea seria millorar l'aïllament i col·locar algun sistema de calefacció (llenya o solar si possible). Ens han parlar de vàries subvencions a les quals podriem optar, però primer necessitem el CEE. Moltes gràcies, Montserrat"

por M.


"Necessito un tècnic per fer els CEE inicial i final, la memòria i la tramitació del programa * per fer un canvi de finestres a casa meva. Es tracta d'un pis a Reus."

por A. G.


"Casa unifamiliar a l'Ametlla de Mar on es volen fer algunes actuacions a les instal·lacions i canvi de finestres. Es vol demanar subvenció i cal valorar si es fa per programa * o * i fer els corresponents pressupostos. Trucar al telèfon o enviar whatsap al número ************* per contactar amb la clienta"

por G. E.


"Pressupost rehabilitació façana i tots els tràmits i documentació per la subvenció Next Generetion."

por B. G.


"CEE inicial i final informe i tramitació de programa * per canvi de finestres a un pis de Tarragona"

por D.


    ¿QUÉ NECESITAS?

    Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en info@obrascongarantia.com.

    ¡Rápido, gratis y sin compromiso!
    Caja Ingenieros
    Anunciado en:




    Obrascongarantia.com es el portal donde conseguir presupuestos y precios de obras, reformas y certificados en Huesca, Lleida, Mallorca, Tarragona y Zaragoza