Projecte de rehabilitacio de casa de poble per optar a subv next generation

Solicitud de presupuesto Reformas y rehabilitación - Subvenciones Next Generation EU en Tarragona

Nombre: G.

Provincia/Demarcación: Tarragona

Comarca/Zona: Tarragonès

Categoría: Reformas y rehabilitación

Tipología: Subvenciones Next Generation EU


Projecte de rehabilitacio de casa de poble per optar a subv next generation


Otras solicitudes de presupuesto de Reformas y rehabilitación - Subvenciones Next Generation EU en Tarragona:

"He de fer reformes a l'habitatge i voldria millorar l'eficiència energètica canviant portes i finestres que donen a l'exterior i instal.lar aerotèrmia pel que fa al menys a ACS. Voldria contactar amb professional per dur a terme els informes inicial i final de l'eficiència energètica de l'habitatge i si s'escau portar la tramitació davant l'organisme pertinent."

por I. M.


"Un tècnic per començar la tramitació de subvenció canvi de finestres en domicili a Cambrils pel programa *. Necessito CEE inicial, i final, memòria tècnica i declaració responsable ."

por J. L.


"Bon dia, Us escrivim ja que tenim ganes de començar a fer millores d'eficiència energètica a la casa que tenim a Ulldemolins. És una casa antiga i gran que es troba al poble, de moment només té llar de foc oberta. La idea seria millorar l'aïllament i col·locar algun sistema de calefacció (llenya o solar si possible). Ens han parlar de vàries subvencions a les quals podriem optar, però primer necessitem el CEE. Moltes gràcies, Montserrat"

por M.


"Deseo solicitar subvención de Generalitat por mejoría eficacia energética. Preciso ayuda para realizar los trámites. Gracias. Un "

por M. G.


"Necessito renovar * finestres de un pis a Tarragona ciutat i tramitar la sol·licitud de l'ajuda del "Programa *: Ajuts a les actuacions de millora de l?eficiència energètica en habitatges"."

por S.


    ¿QUÉ NECESITAS?

    Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en info@obrascongarantia.com.

    ¡Rápido, gratis y sin compromiso!
    Caja Ingenieros
    Anunciado en:




    Obrascongarantia.com es el portal donde conseguir presupuestos y precios de obras, reformas y certificados en Huesca, Lleida, Mallorca, Tarragona y Zaragoza