La Propietat sol·licita: Honoraris de Direcció d'obra, Control de Qualitat i Coordinació Seguretat i

Solicitud de presupuesto Reformas y rehabilitación - Vivienda en Tarragona

Nombre: F. M.

Provincia/Demarcación: Tarragona

Comarca/Zona: Baix Camp

Categoría: Reformas y rehabilitación

Tipología: Vivienda


La Propietat sol·licita: Honoraris de Direcció d'obra, Control de Qualitat i Coordinació Seguretat i


Otras solicitudes de presupuesto de Reformas y rehabilitación - Vivienda en Tarragona:

"Necessito pressupost per la reforma d’un habitatge (obviar pressupost per la cuina) al centre de Tarragona (**m* aprox.). Disposo del projecte final realitzat per dos arquitectes. "

por A. A.


"Projecte, direcció i preu aproximat de les obres de reforma d'una terrassa exterior de ** m* eliminant paviment existent, forjat , aprofitant en la mesura del possible les bigues de formigó actual i revoltons i posteriorment refer la terrassa amb noves bigues si cal, forjat nou amb malla, impermeabilització i enrajolat nou"

por M. S.


"Posar el terra laminada i fals sostre de fusta. És una casa de principis del segle XIX i no estic segura de la resistència de l'estructura al sobrepès. Necessito un estudi de seguretat abans de començar les obres."

por C. P.


"Rehabilitació d’una coberta en un habitatge unifamiliar entre mitgeres. L’habitatge es troba emplaçat a la localitat de Santes Creus (Alt Camp). Es tracta d’un edifici de planta baixa + * plantes destinat a vivenda unifamiliar. La coberta a reparar és del tipus inclinada, de uns *** m**, sense cap cos sortint ni iluminació natural."

por G. S.


"Necesitaria presupuesto para la reforma de una vivienda en Tarragona. Por favor consultar a la clienta"

por M. E.


    ¿QUÉ NECESITAS?

    Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en info@obrascongarantia.com.

    ¡Rápido, gratis y sin compromiso!
    Caja Ingenieros
    Anunciado en:




    Obrascongarantia.com es el portal donde conseguir presupuestos y precios de obras, reformas y certificados en Huesca, Lleida, Mallorca, Tarragona y Zaragoza