Reforma de façana per aillar-la tèrmicament

Solicitud de presupuesto Reformas y rehabilitación - Vivienda en Tarragona

Nombre: B.

Provincia/Demarcación: Tarragona

Comarca/Zona: Altres

Categoría: Reformas y rehabilitación

Tipología: Vivienda


Reforma de façana per aillar-la tèrmicament


Otras solicitudes de presupuesto de Reformas y rehabilitación - Vivienda en Tarragona:

"Memòria Tècnica per la substitució de una caseta de jardí de fusta en mal estat per una nova. Requeriment de l' Ajuntament de Calafell"

por J. E.


"Necesitaría presupuesto para cambiar las tuberías del agua de un piso en tarragona. Las tuberías son las originales del piso, años **. Poner las nuevas tuberías por fuera de la pared para no levantar pavimentos ni romper paredes."

por P. A.


"Necessito pressupost per la reforma d’un habitatge (obviar pressupost per la cuina) al centre de Tarragona (**m* aprox.). Disposo del projecte final realitzat per dos arquitectes. "

por A. A.


"Hem comprat una casa de poble entre mitgeres i necessita una rehabilitació integral. Els seus anteriors propietaris ja la van començar fa més de * anys, però no la van acabar (van tirar a terra parets, cuina, lavabos, etc.). En aquesta rehabilitació van tirar a terra la meitat del terra de la *a planta i el van fer de nou, però encara quedaria fer l'altra meitat (i no sabem si també caldria fer-ho amb les altres plantes). Suposem que si van començar a fer això és perquè els fonaments estan en bo"

por C. R.


"Una casa adosada edificada fa més de ** anys. Planta baixa i primera planta (**m² per planta). Necessitaria: - fer el mur que dona al carrer d'uns **m (és cantonera). Amb * portes per entrar vehicles. (A restar de la mida del mur. - canvi de tota la instal·lació eléctrica. - afegir * m a la part de darrera de la casa (de *m d'amplada) i posar taulada a aquesta part. - revisar la impermeabilització del terrat (sostre de la casa ** m² i terrassa de ** m²). - fer cuina nova d'uns ** m² - fer dos banys (sols dutxa) un de *m² i un de *m² - revisar i rebossar i pintar la facana. "

por M. P.


    ¿QUÉ NECESITAS?

    Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en info@obrascongarantia.com.

    ¡Rápido, gratis y sin compromiso!
    Caja Ingenieros
    Anunciado en:




    Obrascongarantia.com es el portal donde conseguir presupuestos y precios de obras, reformas y certificados en Huesca, Lleida, Mallorca, Tarragona y Zaragoza