Projecte de rehabiliatcio de dues finques que s unigfiquen i pasan a ser * petits apartaments

Solicitud de presupuesto Reformas y rehabilitación - Vivienda en Tarragona

Nombre: P. L.

Provincia/Demarcación: Tarragona

Comarca/Zona: Priorat

Categoría: Reformas y rehabilitación

Tipología: Vivienda


Projecte de rehabiliatcio de dues finques que s unigfiquen i pasan a ser * petits apartaments


Otras solicitudes de presupuesto de Reformas y rehabilitación - Vivienda en Tarragona:

"Hola, t'escric desde l'empresa Active. Som una constructora que realitza reformes de pisos i cases arreu de Catalunya. Estem buscant técnics que ens donguin suport per a fer visites dels actius, ja siguin visites inicials per a fer el pressupost de l'actuació, com visites de seguiment d'aquelles reformes que estan en procés. Si t'nteressa col·laborar amb nosaltres, siusplau escriume un e-mail amb el teu número de telefon i et trucarem per a comentar més en detall. Gràcies i "

por F.


"Necesito un arquitecto técnico para la ejecución de un proyecto ya visado por parte de arquitecto y presentado ante el Ayuntamiento para obtención de licencia. En concreto necesito: El asume del técnico y la elaboración del programa de control de calidad. La obra es una ampliación de vivienda habitual en Calafell (urbanización Mas Mel)."

por J. E.


"Bon dia, Estem mirant per comprar-nos una casa a Cornudella de Montsant. La resposta que obtinguem d’aquesta consulta ens és important per poder decidir si comprar-la o no. El nostre pressupost és reduït i les obres ens les faríem nosaltres mateixos. Tenim una idea del que hi voldríem fer i ens caldria saber, si us plau, si això és viable (i com s’hauria de fer per complir amb les normatives vigents) i què ens cobraríeu per part vostra, comptant que nosaltres faríem l’obra (nosaltres farí"

por X. D.


"Rehabilitar l'última planta d'una casa vella."

por O. A.


"Bon dia, Voldria solicitar l'ajuda PREE**** per a la meva residència unifamiliar ubicada a La Bisbal de Falset. Gràcies. Un "

por D.


    ¿QUÉ NECESITAS?

    Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en info@obrascongarantia.com.

    ¡Rápido, gratis y sin compromiso!
    Caja Ingenieros
    Anunciado en:




    Obrascongarantia.com es el portal donde conseguir presupuestos y precios de obras, reformas y certificados en Huesca, Lleida, Mallorca, Tarragona y Zaragoza