Tinc que fer una reforma integral d'un pis a Coma-ruga i voldria gestionar una possible subvenció dels fons Next Generation.

Solicitud de presupuesto Reformas y rehabilitación - Subvenciones Next Generation EU en Tarragona

Nombre: J. M.

Provincia/Demarcación: Tarragona

Comarca/Zona: Baix Penedès

Categoría: Reformas y rehabilitación

Tipología: Subvenciones Next Generation EU


Tinc que fer una reforma integral d'un pis a Coma-ruga i voldria gestionar una possible subvenció dels fons Next Generation.


Otras solicitudes de presupuesto de Reformas y rehabilitación - Subvenciones Next Generation EU en Tarragona:

"Tramitació subvenció Next Generation EU setembre **** per instal.lar : Aerotèrmica x aigua sanitària i calefacció. Canvi de finestres de fusta i vidre simple a pvc i doble vidre i aïllaments de sostre i parets. "

por P. A.


"Bon dia, Us escrivim ja que tenim ganes de començar a fer millores d'eficiència energètica a la casa que tenim a Ulldemolins. És una casa antiga i gran que es troba al poble, de moment només té llar de foc oberta. La idea seria millorar l'aïllament i col·locar algun sistema de calefacció (llenya o solar si possible). Ens han parlar de vàries subvencions a les quals podriem optar, però primer necessitem el CEE. Moltes gràcies, Montserrat"

por M.


"Necessito ajuda per fer la gestió de la subvenció del Fons New Generation per renovar les finestres del meu habitatge, a Tarragona ciutat."

por D.


"Necessito un tècnic que em prepari tota la documentació i em tramiti les subvencions del programa * del canvi de finestres. Certidicats energètic, memòria i tramitació"

por C.


"Necessitaria saber quant em costarien els tràmits per demanar la subvenció dels fons next generation per fer el canvi de finestres del meu domicili habitual."

por E.


    ¿QUÉ NECESITAS?

    Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en info@obrascongarantia.com.

    ¡Rápido, gratis y sin compromiso!
    Caja Ingenieros
    Anunciado en:




    Obrascongarantia.com es el portal donde conseguir presupuestos y precios de obras, reformas y certificados en Huesca, Lleida, Mallorca, Tarragona y Zaragoza